tisdag 8 december 2020

tisdag, december 08, 2020


Mediatekets litteraturpris 2020 I år har vi två pristagare! Vi gratulerar Amal Azzam och Noor Nouman i Na18a. De var även nominerade 2019. 

Nomineringen lyder: 
Noor och Amal är flitiga bokläsare som besöker Mediateket nästan dagligen. De lånar romaner och kommer med egna inköpsförslag. Båda har varit aktiva medlemmar i skolans bokcirkel sedan de började på Pauliskolan för två och ett halvt år sedan. De missar sällan ett möte och är alltid entusiastiska i diskussionerna av det lästa. Amal och Noor är lysande läsambassadörer!

För att bli nominerad till Mediatekets litteraturpris ska man vara en ambitiös läsare av skönlitteratur. Det är också positivt om man är en flitig låntagare och besökare på Mediateket. Nominerar gör lärare och bibliotekarier. Nomineringen  ska vara personlig och innehålla en motivering. Pristagaren får 1.000 kr, en bok av årets Nobelpristagare och ett diplom. Alla nominerade får varsin bok. På grund av distansundervisningen kommer prisutdelningen ske till våren.                                                                                                Foto: Teresia Palander

0 kommentarer :

Skicka en kommentar